Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, October 3, 2010

ROADSHOW BERTARAF DUNIA !

Mudah-mudahan dengan usaha DSAI ini dapat membantu sikap kerajaan BN berubah tidak lagi membuat dakwaan palsu dan menarik balik mana yang tak perlu.

Perbualan Anwar, Raja Petra, Tian Chua Secara Langsung
UNITED KINGDOM 2 OKT: Orang ramai boleh mengikut perbincangan wawancara khas berjudul 'Perbualan Antara Anwar Ibrahim, Raja Petra dan Tian Chua' anjuran Friends of Pakatan Rakyat di sini, malam ini.

Perbincangan tiga penjuru itu berlangsung di Cruciform Lecture Theatre 1, University College London (UCL), London mulai jam 1 hingga 4.30 petang dan disiarkan ustream.com pada 9.30 malam waktu Malaysia.

Siaran ini dapat ditonton melalui pautan http://www.ustream.tv/discovery/live/all?q=varvoom atau di laman blog FoPR London di http://romerz.blogspot.com/2010/10/friends-of-pakatan-rakyat-uk-present.html

No comments: