Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, September 6, 2010

WAJARKAH BELI KURMA RM8,300,000 UNTUK BUAH KURMA?

Tahun lepas Kerajaan Mat Said telah membelanjakan RM8.3 juta untuk membeli 300,000 bungkus kurma dan air zam-zam untuk diagih kepada umat Islam di Terengganu pada Ramadan lepas. Macam biasalah JKKK bahagikan dikalangan ahli UMNO sahaja. Ada yang sangkut kat pagar dan ada yang bertimbun rumah JKKK tanpa dibahagikan.

Dengar khabar syarikat cina kroni yang dapat projek membekalkannya. Itupun heboh apabila kajian sebuah NGO MAMPAT di Terengganu bahawa air zamzam itu tidak asli dan kemungkinan dicampur.

1 comment:

armouris said...

info tentang kurma di SIHAT SELALU - Khasiat Kurma