Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Wednesday, August 10, 2011

KEAJAIBAN DI NEGERI PAHANG DARUL MAKMOR YANG DIBELASAH !


Siapa yang perasaan Malaysia mempunyai bukit atau gunung batu yang unik tersergam di kawasan yang rata dan di kelilingi ladang pokok kelapa sawit.
Bukit batu atau gunung batu ini seakan bukit di Negara Australia yang menjadi tarikan pelancung dan menjadi ikon negara tersebut , tapi di Malaysia ....sayang.

Di Malaysia bukit secanggih dan seunik ini layak dibuat duit walaupun ada cara lain buat wang yang lebih baik tanpa menghancurkan bukit ini iaitu pelancungan.

Teman terfikir nak masukkan dalam blog ini semasa pulang dari kerja di Tasik Kenyir melalaui jalan ini.Bukit ini sedang dikomersyialkan iaiatu sedang ditarah bagi menjual hasil batu-batannya yang amat diperlukan untuk bahan pembinaan.

Keajaiban ini berdekatan dengan Ladang FELDA Bukit Sagu 8 di Negeri Pahang Darul Makmor.


No comments: