Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, February 17, 2014

TAHNIAH AHLI MAJLIS DARI PAS DAN DHPP HULU SELANGOR !

Alhamdulillah Ahli Majlis Sesi 2014/2015 terutama Ahli Majlis dari PAS dah Ahli Majlis DHPP di Alami Shah Alam Malam tadi membawa misi dan isi yang mantap dalam mentadbir Majlis Daerah masing-masing bagi merealisasikan Negeri Berkebajikan dan seterusnya mengapai PutraJaya bagi merealisasikan NEGARA BERKEBAJIKAN. Allahhuakabar!

Di hadapan Pesuruhjaya PAS Selangor merangkap YB Exco Kerajaan Selangor Tn Ir Iskandar Abdul Samad seramai 68 orang (PAS dan DHPP dari Seluruh Selangor)  Ahli Majlis lantikan sesi 2014/2015 telah membaca Bai'ah (ikrar keta'atan) bersama-sama dengan dipimpin oleh Ust Mohd Zain Abdul Rahman (Ketua Dewan Ulama' PAS Selangor). Turut menyaksikan Timbalan-Timbalan Pesuruhjaya.
Info terkini seramai 4 orang Ahli PAS dan 1 orang Ahli PAS dari DHPP telah diberi kepercayaan untuk mentadbir Hulu Selangor bersama Ahli Majl;is PKR dan Ahli Majlis DAP.No comments: