Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, February 6, 2014

KENYATAAN PESURUHJAYA PAS SELANGOR

Kenyataan dari Pesuruhjaya PAS Selangor ! Allahhuakbar!

Gambar/foto peta adalah 
PAS SELANGOR BUKA BILIK GERAKAN PILIHAN RAYA DI KAJANG.

Sukacita dimaklumkan bahawa PAS Selangor telah melantik Cikgu Jaafar Shamsuddin sebagai Pengarah Jentera Pilihan Raya PAS Selangor bagi Pilihan Raya Kecil Kawasan Dewan Negeri Kajang.

Sehubungan itu, Bilik Gerakan Utama PAS Selangor adalah di Pejabat PAS Kawasan Hulu Langat, G20-1A, Jalan Prima Saujana 2/D, Seksyen 2, Taman Prima Saujana, 43000 Kajang.

Petugas-petugas PAS dari dalam dan luar Selangor yang ingin bertugas di Kajang bolehlah menghubungi Mohd Shariff Din, Setiausaha Jentera Pilihan Raya PAS Kawasan Dewan Negeri Kajang di +60133883700 untuk penyelarasan.

Iskandar Abdul Samad
Pesuruhjaya PAS
Negeri Selangor
6 Februari 2014

No comments: