Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Wednesday, November 6, 2013

IBARAT MENGALAHKAN 2 KERAJAAN !

Allahhuakbar !

Kami tewaskan dua kerajaan, kata pemimpin PAS
"Kita berdepan dengan dua kerajaan dalam pilihan raya ini, kerajaan negeri Kedah dan kerajaan pusat dan kita menang,"
kata Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu dalam perhimpunan selepas calon PAS diumumkan menang di Dulang Kecil malam tadi.Calon PAS Mohd Azam Abdul Samad menewaskan calon BN Dr Ahmad Sohaimi Lazim dengan majoriti 1,084 .
Alhamdulillah ! Kita bersyukur kepada Allah kerana merestui dan memberi kemangan kepada PAS dan Pakatan Rakyat DUN Sg. Limau.Semoga kemenangan  ini akan memberi pengajaran bermakna dan pengajaran supaya berubah kepada rakyat 47% Malaysia.

No comments: