Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, September 3, 2013

AHLI MAJLIS DI MAJLIS SILATURAHIM EIDULFITRI MASJID ASSALAM BKT SENTOSA

Ahli Majlis Daerah Hulu Selangor Sdr Daniel Abdul Aziz dan Pn Mai Mt Zin sudi hadir ke Majlis Sambutan Eidulfitri pada 1 September 2013 di Masjid AsSalam Bukit Sentosa, Rawang.

 Mantan KC PAS Cawangan Bukit Sentosa sedang menjamu selera bersama mantan Nazir Masjid AsSalam.
 Pn Mai (Ahli Majlis) bersama AJK Muslimat Masjid Pn Siti dan Pn Suhaida
VIP dan Ajk Masjid serta wakil ajk Surau .Kelihatan Ustaz Wan Shamsudin,  Ustaz Hazri, Tuan Nazir Masjid (Cikgu Suhaimi) , Mantan Nazir Masjid AsSalam (Ustaz Abu Bakar Yang) dan VIP Korporat dan peniaga restoran.
 Alhamdulillah Ustaz Fazlul Rahimi Maarop (penceramah) sekeluarga juga dapat hadir memeriahkan suasana

No comments: