Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, April 26, 2013

PENANGANNYA BUAT BN TERGUMAM & TERBENAM DI DUN HULU BERNAM !


Alhamdulillah Tan Sri Muhammad Bin Muhd Taib telah berubah dan kini bukan saja menjulang calon PAS DUN N05 Hulu Bernam malah Tan Sri telah bergerak cergas memertabatkan Islam dan parti yang cenderong Islam sebagai wadah terbaik untuk orang Melayu yang ingin menjaga maruah.

Malam tadi 25 April ,Tan Sri Muahmmad memang bertekad dan sanggup meredah Hulu Bernam dan FELDA Sg Tengi bagi menerangkan keperluan berubah kepada sasaran pengundi tegar UMNO/BN agar sedar dan berubah untuk mengundi Pakatan Rakyat.


Sambutan hebat ingin mendengar sendiri ucapan dan penjelasan dari Tan Sri secara 'LIVES'


No comments: