Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Wednesday, October 24, 2012

YAYASAN PONDOK 1 MALAYSIA DI TOLAK !

Yayasan Pondok 1 Malaysia , Pondok Ar Rahmaniah Sik Kedah secara rasmi menolak yayasan ini
Pondok Ar Rahmaniah Pondok Tuan Guru Hj Salleh Musa Sik Kedah secara rasmi kami AJK Ahli Majlis Mesyuarat Pentadbiran Madrasah menolak Yayasan Pondok 1 Malaysia

AJK Ahli Majlis Mesyuarat Pentadbiran Madrasah
dinaungi Tn Guru Hj Salleh Musa , dan dipengerusikan Tn Syeikh Muslim Hj Salleh.

Dua orang wakil Yayasan Pondok 1 Malaysia datang ke pondok kami , kami mengarahkan supaya nama pondok kami dikeluarkan serta merta dari senarai Yayasan Pondok 1 Malaysia .
Ini adalah politik UMNO, didalam bajet Negara baru ini tiada langsung bantuan untuk SAR , sedangkan bantaun kepada SAR disekat . Yayasan Pondok 1 Malaysia ini adalah cara UMNO mencari pengaruh mereka supaya menang pilihan raya 13. Mengapa sekarang Yayasan Pondok 1 Malaysia baru ditubuhkan dalam masa hampir pilihanraya ?
Mengapa penubuhan Yayasan Pondok 1 Malaysia ini sangat tergesa-gesa sangat seperti takut tidak sempat dilancar sebelum pilihanraya 13 ?

No comments: