Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Saturday, August 4, 2012

DOAKAN BELIAU ISTIQAMAH DENGAN PERJUANGAN ISLAM

Bekas pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersil Polis Datuk Ramli Yusuff akan menyertai PAS. Alhamdulillah semoga akan jadi kenyataan dan kebaikan untuk rakyat Malaysia.

Kita semua sudah tentu mengalu-alukan kemasukan Datuk Ramli ke dalam PAS. Harap beliau akan mengambil kesempatan bulan Ramadan yang barakah ini untuk mengumumkannya.

Tetapi kita rakyat Malaysia juga masih menunggu dan berharap sangat agar Datuk Ramli mengkotakan kata-katanya yang pernah beliau ucapkan dulu.

No comments: