Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, June 7, 2012

ASTAGFIRULLAH ! INI GAMBAR FITNAH KE?

Ya Allah ! Ahli UMNO satu Malaysia eloklah buat solat hajat ke lepas Asar atau baca Yasin (Bukan Yasin Bapa TPM) kesejahteraan Ketua UMNO kamu .Pengerusi UMNO Malaysia kamu nie dah gila glamer ke sampai tak puas hati pada rakyat Malaysia! Pengerusi UMNO merangkak Pengerusi BN dan sebagai PM masih tak rasa rakyat kenal beliau ?
Sampaikan letak gambonyer kat tin hanred plas pula!
Teman cadang elok letak gambar kat tandas awam lagi ramai boleh nengok! Hate ! dan teruk sangat kamu nie , Najib!!!

Gambar diambil dari blog terkenal GreenBoc.

2 comments:

Anonymous said...

jagan marah, nanti kena pijak dengan pemungut tin minuman!!!

Anonymous said...

patut la ambiga bagi hunred plus pada ketua senaman bontot dia kata hunred plus tu haram di minum oleh orang melayu....rupe2nye ada gambar 'isteri' rosmah mansor....tu belom letak lagi gambor 'suami' najib lagi tuuuuuu!!!!