Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, May 28, 2012

MASYALLAH ! LEBUHRAYA TANPA TOL ? TAHNIAH PAKATAN RAKYAT

Tahniah Tok Guru Dato' Nik Aziz atas usaha tanpa jemu dan penat serta lemah semangat ke arah projek rakyat Kelantan dan pengguna jalanraya dengan memudahkan dan membantu rakyat mendirikan Lebuh raya tanpa tol.
Semoga akan jadi iktibar dan contoh untuk bakal pemimpin dan MB dan menteri dari Pakatan Rakyat yang akan memerintah negeri-negeri yang BN perintah sekarang apabila diambil alih kelak.

3 comments:

average joe said...

harap2 benar2 berlaku dengan jaya dan lancar tanpa sebarang masalah besar dan tanpa kelewatan, insyaAllah...

-average joe-
klakka-la.blogspot: DON'T HAVE A COW = TAKDE LEMBU?

Anonymous said...

syukur alhamdulillah. moga Allah permudahkan segala urusan.

Trima ksh!
kelik kampung sokmo

Anonymous said...

orang Umno jual punggung.....