Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, April 3, 2012

SLIP PENGUNDI BUKAN MISTERI !

Ahad lepas rakan rapat teman telah beritahu beliau sudah terima slip undi Barisan nasional dengan tertera muka Najib dan alamat ikut lokaliti dan alamat sebenar ikut Kad Pengenalan.
Rakyat nampak tak buruknya perangai , huduhnya sikap BN/UMNO ? Dengan jentera kerajaan dan media milik mereka (BN) namun kegusaran dan kebimbangan Najib dijangka mengalami kekalahan amat ketara bilamana an semalam teman pun dapat slip tersebut.
Teman cadangkan kalau Pakatan Rakyat buat slip sedemiian rup dengan gambar Najib ditambah dengan wajah Altantuya dimana?

No comments: