Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Wednesday, February 15, 2012

SEMARAK HIJAU YDP DI PAS SG TENGI , YANG AMAT RAKYAT SENANGI

YDP PAS Kawasan Hulu Selangor Tuan hj Muhammad Idris bin Ahmad tidak menghampakan kaum orang muda di Desa Maju Sg. Tengi pada Majlis penyampaian sumbangan peralatan sukan keluarga angkat PAS Caw Desa Maju Sg. Tengi dengan PAS Caw Bukit Sentosa 2 sempena Semarak Hijau DUN Hulu Bernam.
Tengoklah bagaimana Wak Selamat orang lama boleh main bola tampar dengan bersehaja malulah orang muda jika tidak dapat bermain.

Wak Selamat memberi ucapan aluan dan selamat datang kepada YDP Pas Kawasan dan taklimat tentang program orang muda dan remaja pada pagi itu.
No comments: