Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, February 28, 2012

SANGAT BAIK DARI KFC DAN NFC , APADIA?


Tahniah dan alhamdulillah;


Ayuh, kita buat perubahan samada dari sudut politik juga makanan. Marilah ke Radix Fried Chicken (RFC) keluaran HPA yang HALAL, BERSIH dan SUCI untuk menggantikan KFC !


Ini bukan iklan, tetapi sebagai rasa tanggungjawab bersama sebagai pejuang dan umat Islam Selangor dan Malaysia untuk mencari fast food alternatif.

Alamat: J7/7, Jalan Kristal, Seksyen 7, Shah Alam (bersebelahan Restoran Pak Piee @ Kelate Piao) dan sebaris dengan Restoran Hakim juga Klinik Ajwa.

Terima kasih kepada seorang sahabat yang telah memberikan info ini, semoga kita dapat pahala bersama, insya'ALLAH.

MEMBANGUN NEGARA BERKEBAJIKAN
UBAH SEKARANG, SELAMATKAN MALAYSIA

1 comment:

jelah said...

wah dh ade rfc bru la kt lembah klang...bleh pkat2 gi sne..