Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, February 10, 2012

CONTOHI KETUA UMNO JIKA NAK INFO

Contohi Ketua UMNO ini agar ahli dan penyokong tegar UMNO dapat info kedua belah pihak. Selama ini mereka dapat info melalui media kerajaan sahaja, tibalah masa kini mereka wajar dapatkan maklumat atau info bagi menapis berita yang diterima agar tidak tertipu dan ketinggalan dalam arus perbahan minda dan perubahan kerajaan menjelang PRU13 nanati.

Kesiahan, bila melihat ramai ahli dan penyokong tegar UMNO dilarang pergi demo atau ceramah umum Pakatan Rakyat yang mana UMNO pimpinan atasan tidak mahu ahli mereka tahu penipuan mereka dan lakonan mereka demi menyelamatkan kepentingan mereka.

1 comment:

Anonymous said...

bukan setakat menyimpang, tapi memang syirik dan sesat dari jalan islam.