Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, December 19, 2011

DASYATNYA 3 CABARAN RAKSASA UNTUK BN

PERTAMA : KEBANGKITAN ARTIS DAN KESANNYA PADA PEMINAT YANG RAMAI. KEDUA : KEBANGKITAN PEKERJA SWASTA. KETIGA : KEBANGKITAN KAKITANGAN KERAJAAN. Maaf kepada Barisan Nasional , sebenarnya bukan 3 tapi 4 iaitu kebangjkitan mahasiswa atau pelajar pengajian tinggi atau kalangan siswa dan siswi yang masih belajar di Universiti awam dan kolej swasta. 1. HIJRAH ARTIS KEPADA ISLAM SEBENAR SERTA PEJUANGAN INDIDIVIDU DAN KEPADA MASYARAKAT SEBAGAI ORANG ISLAM 2. KEBANGKITAN KESEDERAN MAHASISWA TENTANG HAK-HAK MAHASISWA PADA POLITIK NEGARA TERUTAMA SEBAGAI PENGUNDI. 3. KERAJAAN BN TERPAKSA TERIMA PERLUNYA PEMANSUHAN AUKU YANG MENGONGKONG MAHASISWA MALAHAN ISA JUGA DIAKUI BN SEBAGAI UNDANG_UNDANG LAPUK. 4. KEBANGKITAN BESERTA KEMARAHAN PEKERJA SWASTA TERHADAP KETIDAK LAYANAN KERAJAAN BN KEPADA GAJI MINIMA YANG TERLALU LEMBAB PERLAKSANAANYA> 5. KEMARAHAN DAN KEBANGKITAN PEKERJA & KAKITANGAN KERAJAAN MELALUI CUEPACS ATAS PERLAKSANAAN SBPA YANG TIDAK MELALUI DAN RESTU CUEPACS SENDIRI. SYABAS PRESIDEN CUEPACS YANG TIDAK TAKUT GELARAN DATUK DITARIK BALIK DEMI MEMPERJUANGKAN HAK KAKITANGAN KERAJAAN.

1 comment:

Anonymous said...

Ya Allah, selamatkan Malaysia dari tangan org2 yg zalim. Amin..

****
Jualan rumah banglo, Semi D, teres dan lain - lain dengan harga yang berpatutan.

Lokasi: Sekitar Jertih, Kg Padang, Jabi, Kg Bintang, Kg Raja, Setiu, Kuala Terengganu, Marang, Hulu Terengganu dan lain - lain tempat.

Kami sedia untuk membeli, menjual atau memajukan mana - mana lokasi tanah khususnya yang berpotensi untuk dibangunkan.

Ombak Murni Holding Sdn. Bhd (OMHSB)
En. Azmi bin Abdullah (Pegawai Pemasaran)
Tel: 019 920 5254