Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, October 6, 2011

SIAPA SEPINA YANG SEBABKAN IMEJ NAJIB ROSAK TERUK?

Komen : Memanglah ko boleh tolak sepina, kau/ko ada kuasa banyak sekarang tapi kau tak boleh elak borak mulut orang. Rakyat tau, penyok ong Pakatan Rakyat tau ,malahan blogger UMNO/BN dan penyokong BN/UMNO tau waima 1000 sepina datang kamu ada jentera yang boleh buang dan bantah. Namun kau lupa, imej kamu yang buruk yang kotor akan bertambah hitam dan legam . Kamu (Najib), Kau (Najib) memang tidak ada peluang di mata rakyat. Kamu dibaratkan rakyat macam mayat!

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor tidak akan tampil ke mahkamah sebagai saksi pembelaan dalam perbicaraan kes liwat II.

Ini berikutan keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur yang hari ini menolak sepina yang menuntut mereka hadir sebagai saksi pembelaan kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Ketika membenarkan permohonan Najib dan Rosmah bagi mengketepikan sepina itu, Hakim Datuk Mohamad Zabidin Mohd Diah, memutuskan mereka adalah tidak relevan dan bukan saksi utama dalam perbicaraan itu.

1 comment:

MOH KEMBARA said...

Salam,
Di dunia tak relevan...