Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, September 18, 2011

BANTAHAN DI BALAI BUKIT SENTOSA , UMNO SANGAT TERASA


Dimulai dengan solat hajat selepas solat Jumaat dan diimamkan oleh Ustaz Wan Muhammad Shamsuddin dan dimakmumkan seramai lebih 500 jemmah selepas solat jenazah yang dimakmumkan Subhanallah seramai hampir 1,00 orang ... beruntungnya jenazah Allahyarham dari Anggerik 3 tersebut.
Doa dibacakan dengan penuh khusuk memohon Allah menolak tohmahan yang boleh mencemarkan sinar Islam di Bandar Baru Bukit Sentosa ini.

Lebih 100 orang ahli kariah hadir berkumpul memberi sokongan terhadap bantahan fitnah yang dibuat oleh NGO yang dibayangi jelas terdiri dari pemimpin UMNO DUN dan sekapal dengannya.

UMNO sanggup menganiaya seorang ustaz yang ikhlas menyampaikan ilmu Allah iaitu Ustaz Naim yang rata-rata bila dibuat temuramah orang-orang di Sg. Buaya amat merasai kehadiran sinar dan suasana kemunculan beliau yang amat baik dirasai.

Akhbar SINAR diminta pertanggungjawab membersihkan laporan sebelum ini yang ditulis oleh akhbar itu sendiri. Akhbar SINAR dinasihatkan beri laporan yang jelas bukan menokok tambah .

No comments: