Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Wednesday, August 10, 2011

AL-Fatihah ... perginya ibu mertua AjK PAS Kawasan Hulu Selangor.

Innalillahhiwainnailaihirojiun ! Dari Allah kita datang kepada Dia(Allah) kita akan kembali menemuinya. Salam Ramadhan kareem.
Untuk makluman (maaf lewat berita ini masuk blog).
Dengan sedih dimaklumkan Ibu Mertua AJK PAS KAWASAN HULU SELANGOR telah meninggal dunia pagi semalam 9 Ogos 2011 jam 2.30 pagi di Butterworth , Pulau Pinang.
Kami AJK DAN Ahli PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 mendoakan semoga roh ibu Tn. Hj. Halili akan ditempatkan bersama roh orang-orang yang beriman dan bertakwa ...Al-Fatihah.
SMS dari S/U PAS Kawasan Hulu Selangor.

No comments: