Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, July 29, 2011

TEORI JINGGA PR BERJAYA, KERIS BOGEL MENYINGA MACAM ORANG TIADA TELINGA

Kerajaan Negeri Selangor sekali lagi memalukan UMNO ini kerana Kerajaan Negeri dalam masa setengah tahun, mereka telah berjaya mendapat keuntungan RM 200 Juta. Ini juga merupakan satu tamparan buat UMNO kerana ketika PR menang dan merampas Selangor dari BN yang diketuai oleh bekas menteri besar Khir Toyo, keadaan ekonomi sangat lemah dan teruk.

Kejayaan PR menaikkan ekonomi negeri Selangor yang diketuai oleh Tan Sri Kahlid Ibrahim sedikit sebanyak telah membuktikan PR berjaya membawa teori BUKU JINGGA.Perancangan untuk merampas kembali Selangor oleh UMNO telah menemui jalan sukar sekiranya PR terus membawa kenaikan ekonomi untuk rakyat Selangor.


No comments: