Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, July 31, 2011

MENGUJUDKAN PASTI TU PASTI!


PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 mengorak langkah seterusnya untuk mengujudkan Pusat Tunas Islam (PASTI) bagi menampung pertambahan penduduk yang ada di mana keperluan PASTI memang sudah maklum oleh rakyat MAlaysia kerana mutu dan kesan silibusnya pada kanak-kanak.

Semua pihak ajk , ahli dan penyokong dan pencinta PASTI diharap dapat memberi sokongan dan dokongan atas usaha mulia dan murni ini sehingga berjaya menjelang hujung tahun 2011 ini.

Peranan Pemuda PAS Cawangan amat dialu-alukan dan diperlukan dalam mengurus dan menjayakan hasrat suci ini.

Terima kasih pada usaha Ustaz Muhammad dan isteri yang sanggup mendepankan diri dalam melaksanakan tugas yang baik ini.

No comments: