Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Saturday, July 23, 2011

HUYyO ! PENGERUSI BERSIH DAPAT ANUGERAH!Pengerusi BERSIH , S.Ambiga di anugerahkan Ijazah Doktor Falsafah oleh Universiti Exeter United Kingdom.

'Pengkhianat BN' ini mendapat pengiktirafan dari Universiti luar negara.

Persoalannya kalau betullah dia seorang pengkhianat kepada negara mengapa beliau diiktiraf oleh Universiti Exeter.?????

Teman yakin anugerah tersebut merupakan pengiktirafan institusi itu kepada Ambiga atas jasa beliau dalam bidang undang-undang dan kepada rakyat.

DS Najib pergi UK dapat minum air warna kunin pastu jumpa Queen Elizabeth dapat tonton baju kunin dipakai Queen tersebut. PAStu DS Najib dapat penghormatan 3 hari demo BERSIH yang ber T-shirt kunin. Hate !

nota : Kunin dalam loghat orang Perak yang bermaksud kuning.

1 comment:

Anonymous said...

al-fatihah allahyarham Baharudin.

http://xpressminda.wordpress.com/2011/07/23/arwah-baharuddin-mati-kerana-dipukul-polis/