Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Sunday, July 17, 2011

APA PUNYA TOL


Tengok nampak ok jer ! Inilah Tol Bukit Beruntung yang tahu ambil untung jer. Dan inilah Tol kedua paling busuk selepas Tol Bkt Tagar.

Tapi Tol ke 2 dari kiri ini asyik selalu rosak. Kalau ok pun ramai tak tahu , kenapa? Kerana lampu di atas selalu merah ...bagi yang tak tahu semua beratur sebelah Tol pertama bagi yang bayar tunai.
Masa sibuk 7.30 pagi hingga 9 pagi memang menyiksakan bila barisan panjang kenderaan di Tol No 1 itu.
Lagi satu masalah Tol ke 2 ini bila kita sampai di kaunter barulah terhegeh-hegeh keluarkan pas/tiket tol. Kadang-kadang bila teman sampai , mesin keluarkan tiket rosak dan kena tunggu lama skit. Inilah masalah kronik Tol No 2 ini.
Mudahan ada orang penting dan berkaitan dapat memperbaiki masalah yang dah berlanjuta berbulan-bulan selama ini.

2 comments:

Ringgo said...

memandangkan dah lama elok tutup je TOL ni

PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 said...

cadangan yg terbaik