Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, July 11, 2011

ANAK TUN MAHATHIR SOKONG BERSIH, USTAZ ZAMRI APA LAGI

Alhamdulillah, sebenarnya ramai sokong BERSIH dikalangan orang UMNO dan pemimpin negara , cuma mereka belum ada kekuatan lagi samada tunggu pencen atau atas kesedaran .

Marina Mahathir adalah kakak kepada Menteri BN yang bernama Mukhriz Mahathir iaitu anak kepada bekas PM Malaysia iaitu Tun Mahathir.
Perhimpunan aman BERSIH memang keperluan rakyat bila hak mereka tergugat serta saluran bersuara dan pendapat telah dirembat.

No comments: