Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Saturday, June 18, 2011

YDP PAS KAWASAN TUNJANG IT HULU SELANGOR!PAS Kawasan Hulu Selangor beruntung malam tadi di markas Zon Bukit Beruntung kerana YDP PAS Kawasan Tn Hj Mohamad Idris Ahmad yang memang orang IT dan beliau sendiri mengetuai Gerakkerja IT serta mempertemukan semua oakar IT dalam Hulu Selangor bagi menghadapi PRU13.
Beliau bagaimanapun secara resmi menurunkan kuasa kerana tanggungjawab beliau kini lebih besar dan berat berbanding dahulu.

1 comment:

budakbalun said...

Allahuakbar!!
Syabas sahabat2 semua!
Maaf, ana gagal hadir malam tadi, ada urusan yang betul2 tak dapat nak elak!