Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, June 13, 2011

SINAR BULAN BERI CAHAYA PADA GEDANGSA

PAS Hulu Selangor terus positif dan agresif bersama YDP Kawasan yang baru Tn Hj Idris Ahmad. Hadir sama penyelaras DUN Hulu Bernam Tn Hj Syukor. Alhamdulillah gerak gempur FELDA Gedangsa amat melegakan apabila maklumbalas bertambah positif dengan penerimaan peneroka dengan tadbirurus Pakatan Rakyat yang memang mendAhulukan rakyat. Mereka (peneroka) ramai yang sedar betapa Kerajaan Barisan Nasional amat menekan dan menyusahkan rakyat.
PAS Cawangan Bukit Sentosa 2 bersyukur dapat menghantar seramai 5 orang ahli yang terdiri dari ajk cawanagan.
Pak Ali tuan rumah di FELDA Gedangsa amat bersedia menerima kunjungan kerja kami dan ajk/ahlinya banyak membantu mengenali sekitar rumah yang kami singgahi.

No comments: