Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Monday, April 11, 2011

KEBANGKITAN RAKYAT MENAKUTKAN NAJIB APALAGI BEKAS KM SARAWAK

Rakyat Sarawak Semakin Bangkit, Lebih 50,000 Hadir Ceramah Pakatan Rakyat

BINTULU 10 April : Lebih 50,000 rakyat Sarawak hari ini menyatakan sokongan luar biasa apabila hadir dalam program ceramah Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim di sini malam ini.

Kesesakan lalu lintas luar biasa berlaku sejauh 20 Kilo meter.Subhanallah!

Kebangkitan luar biasa rakyat Sarawak mutakhir ini mencerminkan ketidakpuashati mereka terhadap pemerintahan regim Tan Sri Taib Mahmud yang terpalit dengan pelbagai skandal dan menyebabkan Sarawak ketinggalan antara negeri termiskin walaupun mempunyai khazanah dan kekayaan yang melimpah ruah.

Tarikh pilihanraya umum Sarawak ke-10 ialah pada 16 April, Sabtu ini yang akan menjadi penentu masa hadapan Sarawak.


Read more: http://kedah-online.blogspot.com/2011/04/rakyat-sarawak-semakin-bangkit-lebih.html#ixzz1J8Zswo9V