Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Tuesday, March 1, 2011

SEBAB FULUS SEMUANYA LULUS BULAN FEBRUARI ?

Kemasukan 45,000 pekerja asing dilulus. Kebanyakan dari India. Apa makna semua ini? Secara kebetulan ada 2 PRK Kerdau & Merlimau. Kebetulan Najib nak adakan Pilihan Raya Sabah & Sarawak dan secara kebetulan Pilihan Raya UMUM bila-bila masa sahaja.
Tiba-tiba semasa di DUN Tenang ada pemberian kerakyatan dan kini di manamana ada beribu orang India belum ada kad pengenalan akan diberi pengenalan. Kenapa diluluskan sejumlah ini ? Adakah ini adalah rentetan strategi dari Halil Yaakub pakar projek IC di Sabah sudah dibuat transformasi ke semenanjung?
Kalau benar maka rugilahlah dan memang ketidakadilan akan wujud terhadap rakyat Malaysia yang tulin kewarganegaraannya.
Baru--baru ini beberapa jumlah wang diperuntukkan kepada masyarakat Siam. Ada yang mengandaikan ini adalah strategi Najib agar Kelantan dapat ditawan.
Sejumlah wang peruntukan lulus untuk Majlis Peguam dan sejumlah wang diberikan kepada golongan guru.

No comments: