Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, March 3, 2011

APA YANG PENTING ? KERJASAMA ! TAPI UNDI YANG SAKSAMAYang bertopi tu apa hal! Kalau boleh ditegur jangan pakai topi bila mengadap Allah daripada pakai topi elok pakai kopiah dan tak payah pakai lebih elok dari pakai topi begitu yang boleh menutup dahi sujud.


Calon Barisan Nasional (BN), Roslan Ahmad (memegang besi pengusung depan kir) dan calon PAS, Yuhaizad Abdullah (memegang besi pengusung depan kanan) mengenepikan fahaman politik hanya untuk menghormati jenazah Allahyarham Ali Bashah, 63, apabila mereka sama-sama mengusung keranda jenazah Allahyarham Ali ke Tanah Perkuburan Islam untuk dikebumikan di Kampung Kilang Berapi di sini, semalam.

No comments: