Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Saturday, February 5, 2011

JIKA SHARPSHOOTER DIGODAM KITA JANGAN DUDUK DIAM

5 Februari 2011
Sharpshooter diserang
Sharpshooter mohon maaf kepada semua pengunjung Sharpshooter kerana sudah 2 hari tidak dapat update blog kerana telah diserang dan digodam. Ini gunakan hp black berry saja. Apa mungkin ini adalah kerja juak2 murahan upahan pak menteri amah indon? Mujur ada hp black berry masih boleh update twitter dan terus secara auto akan terbit dalam FB.
Anda blogger mungkin masih selamat namun musuh kita ada di mnana-mana dan sentiasa cuba menyerang dan melumpuhkan perjuangan kita. Sedemikian kita wajar bersedia dengan plan B dan plan C hingga plan z kalau perlu.

PLAN ke 2 atau PLAN B kita ialah menyediakan klon atau kembar atau pendua blog masingm-masing.pastikan kita salin sama artikel dalamnya sekali seminggu atau sebulan sekali. Mungkin nama blog lain tetapi nama tajuk kita pastikan sama dengan nama blog pertama.

PLAN ke 3 Pastikan antivirus komputer kita dikemaskini dan ditapis sekerap yang mungkin . Gunakan PC tool spyware untuk tapisan tambahan. Kurangkan pakai ikon alamat blog jika diserang malware atau virus.

No comments: