Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Friday, October 1, 2010

RAHSIA YANG WAJAR DIDEDAH !


Rakyat Selangor tak kira parti wajar tahu perkara yang telah berlaku semasa pemerintahan bekas MB UMNO Dr Khir Toyo ini. Ini bukan rahsia kalau dikira pemimpin negeri menggunakan wang rakyat. Sewajarnya rakyat tahu jika berlaku penyelewengan.
Kita harap penyiasatan dan pencarian bukti dan pendakwaan sehingga jatuh hukuman akan dapat memberi pengajaran pada manusia yang lain agar tidak melakukan perkara yang sama.

No comments: