Kenapa dinamakan Blogspot Ulama Pewaris Nabi ? Blog ini telah diaktifkan sejak tahun 2008 dengan berlatarbelakang memberi info tentang Islam dan politik. Blog ini sentiasa berterusan memperjuangkan memberi, menwar, memapar maklumat/info/penerangan ISLAM & politik namun Ulama Pewaris Nabi adalah menjadi idola dan perlu dijadikan ikutan dan juga sebagai sempadan kebaikan yang akan menahan atau membatas kejahatan agar tidak berterusan dan disedarkan sehingga akhirnya kebaikan akan menguasai keadaan.Nama blog ini tidak mencerminkan blogernya seorang Ulama tetapi sedang berusaha dan bercita-cita ke arah itu.Amin

pasbs2

pasbs2

pasbs baner

pasbs baner

Thursday, October 14, 2010

HORMAT UMNO PADA KU LI MACAM DUNIA NAK KIAMAT

Teman harap Ku Li berhati-hati dengan sanjungan dan julangan berganda UMNO terhadapnya yang datang tiba-tiba. harapa semua agar Ku Li jangan sampai terkena, kerana kalau dah kena memang beliau akan berenang keseorangan di lautan terbuka nanti.

Mesyuarat khas Umno bahagian Gua Musang yang dijadual diadakan malam ini, telah ditangguhkan ke tarikh yang akan ditentukan kemudian.
Ini ekoran Tengku Razaleigh Hamzah yang juga ketua Umno bahagian berkenaan mempunyai urusan di Kuala Lumpur, juga berkaitan dengan pilihan raya kecil DUN Galas.
"Saya diberitahu oleh setiausaha bahagian bahawa mesyuarat itu ditangguhkan," kata ketua Pemuda Umno bahagian itu, Bazlan Baharuddin.
Beliau memberitahu Malaysiakini petang ini, Tengku Razaleigh - yang lebih mesra dipanggil 'Ku Li' - kemungkinan pulang ke Gua Musang petang esok atau pagi lusa.
"Kita tunggu beliau pulang (untuk tindakan selanjutnya)," katanya.
Tengku Razaleigh juga adalah pengarah pilihan raya kecil DUN Galas.

Semalam, Malaysiakini melaporkan Umno bahagian Gua Musang akan mengadakan mesyuarat khas malam ini dan dijangka mencadangkan Tengku Razaleigh sebagai calon BN bagi pilihan raya kecil tersebut 4 November ini.
Mesyuarat khas itu juga dijangka membincang persediaan jentera parti bagi menghadapi pilihan raya kecil itu.
Menurut Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), seramai 11,553 pemilih layak mengundi dalam pilihan raya kecil Galas 4 November yang melibat 11,426 pengundi biasa dan 127 pengundi pos.

No comments: